Lägg till i önskelista

Eloflex A – Vårdarstyrning

5 990 kr

Eloflex A är en vårdarstyrning som är speciellt framtagen för Eloflex elrullstolar. Med vårdarstyrningen påslagen styr den som går bakom enkelt elrullstolen på ett bekvämt och säkert sätt.

Beställningsvara

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: ELO83204 Kategorier: ,

Eloflex A - Vårdarstyrning

Eloflex A är en vårdarstyrning som är speciellt framtagen för Eloflex elrullstolar. Med vårdarstyrningen påslagen styr den som går bakom enkelt elrullstolen på ett bekvämt och säkert sätt. Vårdarstyrningen består av en ny joystick, två handtag och tumjoystick för den som går bakom stolen. De två handtagen gör att den som går bakom enkelt känner stolens rörelser och kan styra tumjoysticken med god precision.

Med denna vårdarstyrning kan joysticken på armstödet fortfarande sitta kvar som vanligt på stolen. På så sätt kan användaren själv ta över styrningen vid behov. Den nya joysticken har även en lampa som lyser upp vägen framför rullstolen.

Du väljer själv om kitet ska sitta på höger eller vänster sida. Tumjoysticken drivs av elrullstolens ordinarie batterier och kontrollbox, du behöver därför inte ladda den. Den drar inte mer batteri att använda så din Eloflex behåller sin långa körsträcka. Den totala vikten på vårdarstyrningskitet inklusive joysticken är 1,5 kg.

Eloflex A passar modellerna F, P, H, D2 och L.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Eloflex A – Vårdarstyrning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *