HJÄLPMEDEL ÄR FRAMTIDEN – OCH VÅR IDÉ

Allt på samma plats – från senaste modellen av el-scootrar till moderna vilfåtöljer, praktiska hjälpmedel för kök och badrum – och allt däremellan.

HELPFORYOU.SE vill leda utvecklingen att nå ut med hjälp till fler. Våra butiker erbjuder det bästa och mest kompletta utbudet av hjälpmedel, välbefinnande och förebyggande av ohälsa i Sverige. Det unika kunderbjudandet riktar sig till privatpersoner men också till föreningar, företag och vårdgivare.

Med egna erfarenheter av funktionsnedsättande sjukdomar i familjen vet HELPFORYOU.SE hur viktigt det är med hjälpmedel som förenklar vardagen.

“Vi vill bidra till ökad livskvalitet, bibehållen och förbättrad hälsa och en enklare vardag för många”
Magnus Sköld, VD, Help4you Sweden AB

Välkommen till oss!

HELPFORYOU.SE

E-post: info@helpforyou.se
Telefon: 010-171 26 90

Hitta till oss

Butik Helsingborg:
Med buss åker man med linjerna 2 och 22 till hållplats Kanongatan. Med bil kör man till Lilla Garnisonsgatan 29, mittemot Biltema.

Öppettider:
Måndag-fredag: 10-18
Lördag: 10-14

Butik Lidköping
Med buss eller tåg åker man till Resecentrum, gångväg 2-3 min till Rörstrand Center. Man ser Rörstrandskylten från Resecentrum. Med bil kör man till Fabriksgatan 4, följ skyltning – Parkering Rörstrand Center.

Öppettider:
Måndag: Stängt
Tisdag-fredag: 11-17
Lördag-söndag: Stängt

WEBSHOP

Önskar du beställa produkter av oss använder du enkelt vår webshop här på hemsidan. FRAKTFRITT på ordervärden över 500 kr (gäller inte skrymmande produkter).

HELPFORYOU.SE drivs av Help4you Sweden AB. Bolaget bedriver e-handel men har även fysiska butiker i Helsingborg och Lidköping.