Lägg till i önskelista

Jaguar – Smart inomhusrollator

2 395 kr

Jaguar är en smart och smidig inomhusrollator med både bricka och korg.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: MX312411 Kategorier: ,

Mobilex Jaguar - smart inomhusrollator

Om en rollator uteslutande ska användas inomhus ställs lite andra krav, än om den också ska användas utomhus. Därför är Mobilex Jaguar designad uteslutande för inomhusbruk. Därför finns det flera punkter där den skiljer sig lite från andra rollatorer:

Kan bromsas med en hand
Normalt har en rollator två bromshandtag - och kräver därför bägge händer för att man ska kunna bromsa. På Jaguar sitter bromsen som en båge tvärs över hela handtaget. Det betyder att den kan bromsas med endast en hand - det är praktiskt om du t ex. endast ska bromsa den kortvarigt och ha en hand fri till att ta något från köksbordet med.

Små hjul
Till utomhusbruk måste man normalt ha förhållandevis stora hjul - men det är faktiskt tvärtom för inomhus. Små hjul kan nämligen svänga mer och tar inte så stora svängar på samma sätt som stora hjul. Därför kommer du att uppleva att Jaguar är lättare att komma runt med mellan möblerna.

Extra smal
Jaguar är endast 54 cm på bredden och är därför den minsta rollatorn på marknaden. Den är särskilt fördelaktig om du bor i ett hus som en del dörrkarmar är förhållandevis smala. Den mindre bredden gör det samtidigt lättare att komma runt i hemmet med den.

Sitsen kan bytas ut mot en bricka
När en rollator ska användas inomhus har man inte behov av en sits. Därför har den byts ut mot en praktisk bricka, som kan användas till att ha telefonen, en bok, någon mat eller liknande stående på.

Tekniska data

  • Max brukarvikt 100 kg.
  • Längd 66 cm.
  • Utvändig bredd 54 cm.
  • Höjd på skjuthandtag från 83 till 102 cm.
  • Vikt 6,6 kg.
  • Färg: Välj mellan Blå, Champagne och Orange

Mer information

Färg

, , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Jaguar – Smart inomhusrollator”

Din e-postadress kommer inte publiceras.