Lägg till i önskelista

Balder bråckband/ljumskbråckbandage – Dubbelt

839 kr

Smidigt och diskret dubbelsidigt bråckband/ljumskbråckbandage som inte syns under kläderna. Bandaget har god stödjande effekt och passar att använda vid mindre och medelstora bråck.

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: NC5021500-S Kategorier: ,

Balder bråckband/ljumskbråckbandage - Dubbelt

Smidigt och diskret dubbelsidigt bråckband/ljumskbråckbandage som inte syns under kläderna. Bandaget har god stödjande effekt och passar att använda vid mindre och medelstora bråck. Det är lätt att anpassa och finns fäven för enkelsidigt bråck. För Balder Dubbel medföljer två lösa pelotter som kan placeras i fickorna fram.  Pelotterna kan formas och slipas för individuell anpassning. Om man önskar ett större tryck kan en tjockare konvex pelott placeras i fickan. Till Balder passar Pelotter i Medium.

Balder är formsydd och steglöst justerbar i höjd- och sidled för optimal passform. Fästes med kardborrband. Mjuka grenband, som enkelt kan kortas till rätt längd, fästs med kardborre på respektive höft. Fickorna och insidan av bandaget är tillverkade i ett mjukt och behagligt material som är luftigt och andas. Balder Dubbel finns i svart och i Storlek XS-L.

Måttagning: Omkrets höft i cm. Storlek XS: 70-85, S: 80-95, M: 90-105, L: 100-115.

Ytterligare information

Storlek

, , ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Balder bråckband/ljumskbråckbandage – Dubbelt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *