Lägg till i önskelista

SafeHip® ACTIVE höftskydd

1 249 kr

SafeHip Active är ett höftskydd speciellt designad för personer med en aktiv livsstil och/eller som önskar ett effektivt skydd mot höftfraktur vid dagliga aktiviteter.

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: NC60330-S Kategorier: ,

SafeHip® ACTIVE höftskydd

SafeHip Active är ett höftskydd speciellt designad för personer med en aktiv livsstil och/eller som önskar ett effektivt skydd mot höftfraktur vid dagliga aktiviteter.SafeHip Active kan också användas vid gångträning och rehabilitering postoperativt efter höftfraktur.

Höftskyddet ger en behaglig kompression. Används utanpå eller under kläderna. Passar de flesta figurtyper; unisexmodell.

SafeHip Active är tillverkad i ett stickat material som är behagligt att bära då det har låg vikt och är mjukt mot huden. Materialet låter huden andas. Kardborrelåsning mitt fram. De hästskoformade, patenterade skydden i foam-material är fastsydda. Skydden sitter över lårbenshalsen för optimalt skydd.

Observera att produkten endast rekommenderas till de personer som själva kan följa instruktionerna. Finns i storlek S-XXL.

SafeHip används för att förebygga höftfraktur hos äldre personer. SafeHip höftskyddsbyxor är väl dokumenterade och testade i flera undersökningar.

Måttagning; Omkrets höft i cm:

  • Small: 85-95
  • Medium: 95-1105
  • Large: 105-115
  • X-Large: 115-125
  • XX-Large: 125-140

Ytterligare information

Storlek

, , , ,

Produktblad

 

SafehipActive

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SafeHip® ACTIVE höftskydd”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *