Lägg till i önskelista

Back on Track – Strumpor

349 kr

Back on Track tillverkar och säljer produkter för välbefinnande. Skydd som inte bara är skydd, utan som framförallt är till för att förebygga skador och för rehabilitering. Våra muskel- & ledskydd reflekterar kroppens egen värme vilket ökar blodcirkulationen och skänker lindring och välbefinnande.

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90

Back on Track - Strumpor

Back on Track tillverkar och säljer produkter för välbefinnande.

  • Skydd som inte bara är skydd, utan som framförallt är till för att förebygga skador och för rehabilitering.
  • Våra muskel- & ledskydd reflekterar kroppens egen värme vilket ökar blodcirkulationen och skänker lindring och välbefinnande.

Vår unika keramiska textil, Welltex, fungerar genom att reflektera kroppens egen infraröda värme vilket ökar blodcirkulationen och återhämtning. Vårt Welltex-tyg har keramik insmält i trådarna vilket ger den här effekten och resultaten. De ger också en skön och behaglig värme vilket gör att de kan användas både förebyggande, under aktivitet och för återhämtning, även under sömn.

Strumpan är en produkt som rönt stor uppskattning hos våra kunder. De används mot besvär som ofta orsakas av inflammation eller att man fryser. Strumporna går bra i att sova i även om effekten är större när vi rör på oss, då helt enkelt mer värme återreflekteras.

För att få rätt storlek, välj din skostorlek.

Storlek:

Small: 35-38
Medium: 39-42
Large: 43-47

Ytterligare information

Storlek

, ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Back on Track – Strumpor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *