Lägg till i önskelista

Fåret Lavendi – Warmies

299 kr

Warmies alla produkter är tillverkade för att erbjuda dig värme, avslappning, sömnhjälp eller helt enkelt en mjuk mys-partner för alla tillfällen.

Slut i lager

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: MG01047 Kategorier: ,

Fåret Lavendi - Warmies

Warmies - värme med känsla

  • Kan användas för både värme och kyla
  • Värms i mikron 30-90 sek
  • Passar även små barn

Warmies alla produkter är tillverkade för att erbjuda dig värme, avslappning, sömnhjälp eller helt enkelt en mjuk mys-partner för alla tillfällen.

Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med torkad lavendel. Produkterna tvättas med en fuktig trasa och bakterier försvinner i mikrovågsugnen. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. Du värmer Warmies i mikrovågsugn (30-90 sek, max 800 W) precis som de är. Avlägsna pappersetiketten (om sådan finns) före uppvärmning. Se till att produkten inte förhindrar rotationen i ugnen. Värmeprodukterna får åter värmas upp igen först när de återgått till rumstemperatur, detta för att undvika överhettning. Säkerställ att både produkten och ugnen är ren före värmning, matrester kan till exempel skada produkten eller göra den otrevlig. Warmies kan även värmas i vanlig ugn vid 100 grader, max.10 min på en tallrik eller bakplåtspapper. Alternativt kan Warmies alla produkter läggas i kyl eller frys (i en plastpåse) och användas som kylkompress.

Innan produkten ges till barn eller till personer som lider av nedsatt känsel är det viktigt att värmen kontrolleras innan den används. Alla Warmies produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några smådelar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fåret Lavendi – Warmies”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *