Lägg till i önskelista

Birdie EVO mobil lyft – 180 kg

23 995 kr

En smidig Lyft som tar liten plats!

Leveranstid: Normalt 5-7 arbetsdagar

Beställningsvara

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: INV1650126 Kategorier: ,

Invacare logo

Birdie EVO, en mobil personlyft, ger användaren maximal komfort och säkerhet i samband med lyft och förflyttning från säng, stol och golv.

En evolution inom mobila golvlyftar BirdieEVO har designats för att erbjuda nya valmöjligheter baserat på ny teknologi. BirdieEVO ger användaren maximal komfort och säkerhet i samband med lyft och förflyttning från säng, stol och golv. Den nya personlyften används inom vården och har utvecklats efter feedback från marknaden och med utgångspunkt i redan välkända Birdie. Vi har bibehållit det som uppskattades hos Birdie samtidigt som nya funktioner på blad annat lyftbygeln lagts till för att förbättra upplevelsen för både användare och vårdare.

Imponerande lyftintervall BirdieEVO utför ett ergonomiskt lyft och lyftbygeln kan enkelt rotera 360°, vilket underlättar för vårdaren att positionera korrekt och minskar oro hos användaren.

Maximerad yta Den höga lyftarmen ger gott om utrymme, även när patientlyften är i sin högsta position, och det optimerade utrymmet framför motorn minskar risken att användarens knän slår i.

BirdieEVO är ett lyfthjälpmedel inom vården som är enkelt att hantera, transportera och förvara.

BirdieEVO kan enkelt fällas ihop och monteras upp igen utan behov av verktyg. Lyften tar upp minimalt med plats vid förvaring och är enkel att flytta samt transportera. Vid behov kan lyftarmen enkelt tas isär från underredet (inga verktyg behövs). 

  • Vikt Birdie Evo -> 40 kg
  • Lyftintervall -> 415-1660 mm
  • Max brukarvikt -> 180 kg
  • Svängradie -> 1400 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Birdie EVO mobil lyft – 180 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *