Lägg till i önskelista

Pedaltränare Trampan – Ihopfällbar

469 kr

En pedaltränare gör det enkelt att motionera. Den kan t.ex. användas medan du sitter vid matbordet eller i soffan och den hjälper till med att öka blodcirkulationen.

2 i lager

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: MX272002 Kategorier: , ,

Pedaltränare Trampan - Ihopfällbar

En pedaltränare gör det enkelt att motionera. Den kan t.ex. användas medan du sitter vid matbordet eller i soffan och den hjälper till med att öka blodcirkulationen.

Tar inte onödig plats
Pedaltränaren är liten till formatet och endast 44x39x25 cm och tar därför inte stor plats. Den kan dessutom fällas ihop, så du kan ha den stående under sängen eller i ett skåp.

Låg vikt gör den enkel att flytta
Pedaltränaren är tillverkad av en robust metalram och den enkla konstruktionen gör att den inte väger så mycket. Vanliga motionscyklar är ofta stora och tunga och kan därför vara svåra att flytta. Med en pedaltränare däremot kan du själv flytta runt den i huset beroende på var den ska användas.

Kan användas till både ben och armar
Pedalerna är gjorda i en storlek, så du kan använda pedaltränaren till både armar och ben. Ska du använda den till armarna placerar du den bara på bordet och ska den användas till benen på golvet. Se bara till att den står på ett halksäkert underlag så pedaltränaren inte flyttas runt medan du använder den.

Enkel justering av motstånd
Önskar du mera eller mindre motstånd kan du enkelt ändra motståndet. Det sitter en skruv ovanpå, som dras åt eller lossas tills önskat motstånd är uppnått. Skruven är gjord såpass stor att du kan spänna den med handen.

Är en pedaltränare och soffcykel samma sak?
Vi ser många olika beteckningar för en pedaltränare såsom soffcykel, fotcykel eller sittcykel. Det är dock endast synonymer för en pedaltränare, så har du blivit rekommenderad att köpa en soffcykel är denna pedaltränare alltså ett bra alternativ.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pedaltränare Trampan – Ihopfällbar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *