Lägg till i önskelista

Footflex Fotbädd Inläggsula

595 kr

Footflex – avanserad inläggsula för de flesta! 

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: FTFL-39 Kategorier: ,

Vill du vara aktiv men samtligt vara mån om din kropp?

FootFlex fokuserar på fötterna som i sin tur är startpunkten för att kroppen ska må bra. Allt från knä till ryggbesvär kan ofta härledas till dåliga positioner i foten. Använd FootFlex hela inlägg till ditt aktiva liv. Ta ur originalinlägget och stoppa in FootFlex-inlägget. Se till att ha samma bra position och känsla i vardagen.

FootFlex formgjutna inlägg i kolfiberkomposit har en unikt sviktande funktion som ser till att hålla foten i sin naturliga position samtidigt som den återskapar och bibehåller fotens naturliga funktion. Svikten i inlägget gör att foten får fortsätta vara aktiv samtidigt som den får ett bra stöd. Sulan undviker då att foten blir förslappad och svag, vilket in sin tur kan ge sekundära besvär längre upp i kroppen. Tack vare det unika materialet blir inläggen tunna, stabila och gör dem enkla att flytta mellan olika typer av skor. De passar lika bra i löparskor såsom i klackskor.

FootFlex 30-åriga erfarenhet med formgjutning av inlägg gör företaget till ett ledande inom tillverkning av inläggssulor. Filosofin är att sulan ska fungera såsom foten är skapt att fungera

FootFlex har med sin 30-åriga erfarenhet skapat ett ilägg som fungerar för de flesta. Filosofin är att sulan ska fungera såsom foten är skapt att fungera.

Ytterligare information

Storlek

, , , , , , , , ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Footflex Fotbädd Inläggsula”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *