Lägg till i önskelista

JBH D26 – hopfällbar elrullstol

35 900 kr

JBH D26 är en lättviktig, hopfällbar elrullstol som är godkänd för personer upp till 160 kg. Den kan enkelt delas i flera delar, vilket gör den smidigare att lasta in i bilen eller förvara i trånga utrymmen.

Beställningsvara

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: JBHD26 Kategorier: ,

JBH Medical är en av världens största leverantörer av elrullstolar. Helpforyou har valt modellen JBH D26 för dess höga komfort, utrymme för långa användare och det unika sättet att göra elrullstolen lättare att transportera. En stor fördel är den speciella lösningen med batterierna i D26.

Modell D26 har litiumbatterier inbyggda i ramen som är lätta att ta in och ur utan att behöva stå på knä. Detta är särskilt fördelaktigt för de som måste förvara elrullstolen utanför lägenheten. Genom att ta med sig batterierna inomhus minskar stöldrisken och laddningen förenklas. Batterierna kan laddas både i rullstolen (via laddningskontakt i joysticken) eller var för sig.

En annan fördel med de löstagbara batterierna är vid transport. Batterierna kan enkelt tas ut och förvaras separat i bilens bagageutrymme. Därefter kan motor- och hjulpaketet på var sida avlägsnas utan verktyg. Den kvarvarande stommen väger cirka 17 kilo och kan fällas platt med ett enkelt grepp på baksidan. Många kan sedan lyfta den in i bilens bagageutrymme. Vid ankomst sätts delarna ihop igen; stommen fälls upp, motor/hjul sätts på plats och batterierna sätts in i ramen.

Hjulen på D26 är 12" bak och är punkteringsfria som standard. Ryggvinkeln justeras enkelt med en spak på sidan och fotstödet kan dras fram för bättre benutrymme, vilket gör JBH D26 fördelaktig för långa personer.

Joysticken på JBH D26 har ett välavvägt ingrepp, vilket gör det enklare för en ovan förare att kontrollera elrullstolen.

I leveransen ingår elrullstolen, laddare, svensk bruksanvisning, en liten verktygsväska och en breddningssats för att enkelt öka sitsens bredd från 45 till 52 cm. Produkten är färdig att användas – montera bara joysticken på valfri sida och kör.

D26 är godkänd för personer upp till 160 kg. Produkten har medicinsktekniskt godkännande och uppfyller kraven för Fritt Val hos Region Stockholm.

Fördelar med JBH D26:

  • Hopfällbar och lättviktig
  • Delbar för enkel transport och förvaring
  • Litiumbatterier inbyggda i ramen, lätt att ta ut och ladda
  • Punkteringsfria 12" bakhjul som standard
  • Justerbar ryggvinkel och fotstöd för bättre komfort
  • Joystick med välavvägt ingrepp för enkel kontroll
  • Godkänd för användare upp till 160 kg
  • Inkluderar breddningssats för sitsen (45 till 52 cm)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”JBH D26 – hopfällbar elrullstol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *