Lägg till i önskelista

Ecomove ecoComfort

29 900 kr

Mellanstor scooter med bra komfort.

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Kategorier: ,

Ecomoves ecoComfort är en mellanstor scooter. Scootern är tillräckligt stor och välutrustad för att användas dagligen i både stad och land. Samtidigt är formatet så pass kompakt att den kan förvaras inne i hallen i många lägenheter. En viktig egenskap: det finns plats mellan framhjulen för fötterna, så t o m långa personer kan få plats på ecoComfort. 

ecoComfort har ett batteripack som kan lyftas av och laddas "off-board." Detta uppskattas om man måste lämna scootern på natten i husets entré eller i andra platser med allmän åtkomst. På solresor kan man lämna scootern i receptionen och ta med batterierna för laddning på rummet. 

Vid biltransport kan man lyfta bort bägge batterilådorna (13 kg var) ta bort sitsen (6 kilo) och lyfta in den nedvikta ramen (50 kg, bör lyftas av två personer).

Scootern är välutrustad med LED belysning, blinkers bak och fram, hastighetskontroll och en lågfartsknapp som är praktiskt om man kör inne i shoppingcenters och liknande platser med trängsel. Både bak- och framaxel är fjädrade. Tillsammans med luftgummihjul ger fjädringen god komfort och gång på ojämnt underlag, kullerstenar och liknande. Korg och speglar ingår som standard. 

Scootern har spillfria sk AGM blybatterier. De flesta flygbolag tar med scootern precis som den är, man kör den till specialbagage och scootern lämnas i bagageutlämningen på destinationsflygplatsen. 

Här är specifikationerna

Max. hastighet 6-10 km/h
Max. räckvidd 30 km
Max. underlagsvinkel  12°
Max. belastning 135 kg
Vändradie 1,2 m
Motor 400W (24V)
Batteri 2x 35 Ah
Framhjul  9“
Bakhjul 10“
Frigång  8 cm
Vikt 56 kg utan batterier, 82 kg totalt
Mått  1200*600*1013 mm

ecoComrfort finns i tre färger. Leverans tiden är ca 10 dagar: vårt lager är i Tyskland. 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ecomove ecoComfort”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *