Lägg till i önskelista

ClimateLine Air™ slang – AirSense10

699 kr

1 i lager

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: RES37296 Kategorier: ,

ClimateLine Air™ slang - AirSense10

ClimateLine Air™ uppvärmd slang är en av de mest avancerade värmeslangarna på marknanden. Den är en huvudkomponent i ResMeds befuktningslösning Climate Control för AirSense 10. Dmart teknik tillför luft med en jämn och behaglig temperatur och befuktning. Motverkar även att fukt samlas i slangen så att du kan njuta av en god natts sömn. En teknik som möjliggör luftöverföring med klimatkontroll samtidigt som den hjälper till att eliminera "rain-out".

Tack vare temperatursensorn som är inbyggd i slangen gör Climate Control-algoritmen att en jämn och behaglig temperatur hålls i masken.

  • Intellegent temperatur: I slutet av slangen (den del som kopplas till masken), mäter en sensor temperaturen på luften som lämnar slangen. Detta är en unik egenskap som endast är tillgänglig med utrustning från ResMed. 
  • Intelligent befuktning: Climate Control-algoritmen gör att befuktningen anpassas automatiskt till förändringar i omgivningen. Det innebär att befuktningen hålls på en behaglig nivå och kondensering förhindras, även om temperaturen sjunker på natten.

Passar till: AirSense 10- och AirCurve 10-apparater

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ClimateLine Air™ slang – AirSense10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *