Lägg till i önskelista

AirFit™ N30i Quiet – Näsmask

1 495 kr

ResMed AirFit™ N30i är en tyst näsmask i kategorin CPAP-masker för mer frihet som ger dig frihet att sova hur du vill. Den har en diskret design med slangen praktiskt placerad ovanpå huvudet, en bekväm och smidig mjukdel och en självjusterande ram som gör att den sitter säkert.

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: RES63819 Kategorier: ,

AirFit™ N30i Quiet - Näsmask

Näsmasken AirFit N30i placeras under näsan och har en slangkonstruktion som sitter ovanpå huvudet, så det blir lättare att sova i alla ställningar. Nu behöver du inte längre tänka på röda märken och obehag på näsryggen. Den integrerade QuietAir-ventilen i mjukdelen leder försiktigt bort utandningsluften så att ljudnivån minimeras. Njut av friheten att röra dig i sömnen och vara nära din sängkamrat.

Huvudegenskaper hos AirFit N30i:

 • Designen med luftslangen upptill innebär att du kan vända dig hur du vill när du sover, eller till och med sova på mage, utan att slangen trasslar in sig i sängkläderna.
 • Den diskreta mjukdelen som placeras under näsan gör att du får en mer bekväm och störningsfri behandling, samtidigt som behandlingen och tätningen fortfarande är lika effektiv. Och du behöver inte oroa dig för röda märken på näsryggen.
 • Den integrerade QuietAir™-ventilen är tyst som en viskning och leder försiktigt bort utandningsluften genom mjukdelen.
 • Enkelt men sofistikerat knärör  med quick-release-fäste gör det enkelt att ansluta och koppla loss masken från slangen på natten och eftersom det kan roteras i 360° begränsas inte rörelsefriheten
 • En tättslutande ram och den smart designade mjukdelen ger stöd och stabilitet utan att trycka.
 • Mjuka, integrerade omslag kompletterar den slimmade maskprofilen och ger en mjukare, mer behaglig upplevelse.
 • Masken bygger på ett praktiskt modulsystem så du kan använda antingen en N30i-mjukdel eller en P30i-näskudde med samma bekväma slangset och huvudband.

Förpackningar

Fyra masksystemförpackningar är tillgängliga, och varje förpackning innehåller 1 maskram med knärör, 1 huvudband för bakhuvudet och 1 mjukdel. Följande kombinationer av ram- och mjukdelsstorlekar finns:

 • Maskram i storlek Small och mjukdel i storlek Small
 • Maskram i storlek Small och mjukdel i storlek Small Wide (för små, breda näsor)
 • Maskram i standardstorlek och mjukdel i storlek Medium
 • Maskram i standardstorlek och mjukdel i storlek Wide (för stora, breda näsor)

Observera att standardramen är större än ramen i storlek Small

Näsmasken AirFit N30i med slangen upptill ingår i kategorin CPAP-masker för mer frihet. Om du är ute efter en helmask (AirFit F30i CPAP-helmask) eller en mask med näskuddar (AirFit P30i CPAP-mask med näskuddar) av liknande typ så att du kan sova hur du vill, kan du gå till sidan med CPAP-masker för mer frihet.

Diskutera dina symtom med din vårdgivare om du tror att du har sömnapné men ännu inte fått det diagnostiserat.

Välja ramstorlek:

Steg 1 – Som regel bör män välja standardramen och kvinnor Small-ramen. Det är generella riktlinjer, och du kan bortse från dem om du tycker att du har ett mindre/större ansikte än genomsnittet.

Steg 2 – Ramen ska sitta ovanpå huvudet, som ett huvudband. Om ramen sitter för hårt och för nära pannan är den för liten. Om ramen sitter för löst och för långt bak på huvudet är den för stor.

Välja storlek på mjukdelen:

Steg 1 - skriv ut mallen i storleksguiden Se till att den är i verklig storlek.

Steg 2 – Placera mallen nedanför näsan, vinkelrät mot ansiktet. Om du har en smal näsa börjar du med den blå/röda sidan av mallen. Om du har en bred näsa börjar du med den svarta/lila sidan av mallen.

Steg 3 – Titta i en spegel och se efter om näsan hamnar inom eller utanför mallens marginaler. Om du hamnar mellan två storlekar ska du välja den större. Om du inte vill använda mallen kan du utgå från riktlinjerna i storlekstabellen nedan. Använd en rak linjal för att mäta din näsbredd.

Storlek på mjukdelen (AirFit N30i) Intervall för näsbredd (mm)
Small upp till 36mm
Medium 36-46,5mm
Small Wide 46,5-49mm
Wide 49-60mm

 

Ytterligare information

Storlek

, , ,

Recensioner

 1. Åke Ahlberg

  Jar en S/S version och den fungerar ganska bra. Lite svår att få tät runt näsan och ibland täpper den till så att jag upplever att det blir svårt att andas. Har också konstaterat att myAir rapporterar flera andningstörningar än tidigare 20 – 35,49 händelser per timme. Med den nosmask Airfit P10 som jag hade tidigare var det oftast inga uppehåll eller 2-3 stycken

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *