Lägg till i önskelista

AirFit™ F30i – Helmask

2 395 kr

F30i-masken är utformad för att vara betydligt mer kompakt och smidig än en traditionell helmask för sömnapnébehandling.

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: RES63312 Kategorier: ,

AirFit™ F30i - Helmask

F30i-masken är utformad för att vara betydligt mer kompakt och smidig än en traditionell helmask för sömnapnébehandling. Den lämnar synfältet fritt, så du kan använda glasögon och läsa utan problem med F30i-masken. Helmasken AirFit™ F30i är utformad för att du enkelt ska kunna sova hur du vill. Luftslangen på helmasken F30i är riktad bort från kroppen och 360°-rotationen gör att den smidigt följer med när du vänder dig.

Viktiga funktioner:

  • Konstruktionen med slangen ovanpå hjässan gör det enkelt för dig att sova hur du vill.
  • Placering under näsan: slipp obehag och röda märken på näsryggen.
  • Knärör med quick-release-fäste och brett synfält ger dig rörelsefrihet.
  • Enkla och bekväma magnetclips gör att huvudbandet snabbt kan fästas vid helmaskens ram och gör den snabb att tillpassa och enkel att ta på och av.

Masken finns i fem olika storlekar. Du kan välja mellan en ram i storlek small med en mjukdel i storlek small, en ram i standard-storlek med en mjukdel i storlek small, en ram i standard-storlek med en mjukdel i storlek medium, en ram i standard-storlek med en mjukdel i storlek wide och en ram i storlek large med en mjukdel i storlek medium. Se videor för användbara verktyg för att hitta rätt storlek.

 

Ytterligare information

Storlek

, , , ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”AirFit™ F30i – Helmask”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *