Lägg till i önskelista

AirFit™ F20 Quiet – Helmask

2 395 kr

Kompakt helmask med QuietAir knärör (designad för att reducera ljud och luftflöde vid utandning) för CPAP-behandling. Enastående passform, komfort och fritt synfält.

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: RES64011 Kategorier: ,

AirFit™ F20 Quiet - Helmask

Kompakt helmask med QuietAir knärör (designad för att reducera ljud och luftflöde vid utandning) för CPAP-behandling. Enastående passform, komfort och fritt synfält. Innovativ teknik gör masken enkel, effektiv och användarvänlig. Lämplig för alla typer av sömnbehandling.

ResMed AirFit™ F20 är en kompakt helmask med enastående passform. Lämplig för patienter som andas genom munnen. God komfort och fritt synfält. 86 % av patienterna föredrar tätningen hos AirFit F20 framför den marknadsledande helmasken.

Viktiga funktioner:

  • Enastående passform: AirFit F20 är enkel att använda och har utformats för att ge en pålitlig tätning för alla patienter oavsett ansiktsform, ansiktsstorlek och etniskt ursprung. Studier har visat att masken passar hela 96,5 % av alla som provar den.
  • Bekväm: ResMeds avancerade InfinitySeal™-mjukdel av silikon anpassar sig efter dina rörelser för bästa möjliga komfort och trygghet under hela natten.
  • Tyst knärör: QuietAir knärör minimerar ljud och sprider försiktigt bort utandningsluften.
  • Enkel att använda: Magnetclips för snabb tillpassning. Vad gäller stabilitet och enkelhet att använda föredrar en majoritet av patienterna AirFit F20 framför den marknadsledande helmasken.
  • Fritt synfält: Designen med ramen placerad under ögonen ger ett helt fritt synfält och minimal kontakt med ansiktet. Du kan se mer, göra mer och helt enkelt må bättre.
  • Extra rörlighet: Brukar du vakna flera gånger per natt? Nu kan du sova gott. Den flexibla, textilklädda ramen ger god passform och komfort.
  • Helmask: En helmask är ett bra val om du andas genom munnen när du sover.
  • Effektiv behandling: Masken har testats för behandling med högt tryck, bilevel- och NIV-behandling och CPAP-standardbehandling. Den pålitliga InfinitySeal-tätningen, den avancerade tekniken och den fantastiska passformen ger en lugnare och bättre behandlingsupplevelse.
  • Innovativ: Effektiv, användarvänlig behandling som bygger på den senaste tekniken, omfattande tester av användare och genomtänkt design.

Ytterligare information

Storlek

, ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”AirFit™ F20 Quiet – Helmask”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *