Lägg till i önskelista

AirFit™ F20 Quiet for her – Helmask

2 395 kr

Kompakt helmask med QuietAir knärör (designad för att reducera ljud och luftflöde vid utandning) för CPAP-behandling. Utformad särskilt för kvinnor.

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: RES64014 Kategorier: ,

AirFit™ F20 Quiet for her - Helmask

ResMeds kompakta helmask för CPAP-behandling för kvinnor. Kompakt helmask med QuietAir knärör (designad för att reducera ljud och luftflöde vid utandning) för CPAP-behandling. Utformad särskilt för kvinnor. Enastående passform, komfort och fritt synfält.

ResMed AirFit™ F20 For Her är en kompakt helmask som ger kvinnor enastående passform, komfort och fritt synfält, tack vare en innovativ design. 86 % av patienterna föredrar AirFit F20 framför den marknadsledande helmasken.

Viktiga funktioner:

  • Utformad för kvinnor: ResMeds For Her-masker och -apparater är särskilt utformade för att passa kvinnors ansiktsformer och önskemål. De ger samma höga prestanda som ResMeds standardsortiment men med en exklusiv design som skräddarsytts för kvinnor.
  • Enastående passform: AirFit F20 for Her ger perfekt passform och en pålitlig tätning för alla kvinnor oavsett ansiktsform, ansiktsstorlek och etniskt ursprung. Studier har visat att masken passar hela 96,5 % av alla som provar den.
  • Bekväm: ResMeds avancerade InfinitySeal™-mjukdel av silikon anpassar sig efter dina rörelser för bästa möjliga komfort och säkerhet under hela natten.
  • Tyst knärör: QuietAir knärör minimerar ljud och sprider försiktigt bort utandningsluften.
  • Enkel att använda: Magnetclips för snabb tillpassning. Vad gäller stabilitet och enkelhet att använda föredrar en majoritet av patienterna AirFit F20 framför den marknadsledande helmasken.
  • Fritt synfält: Designen med ramen placerad under ögonen ger ett helt fritt synfält och minimal kontakt med ansiktet. Du kan se mer, göra mer och helt enkelt må bättre.
  • Extra rörlighet: Brukar du vakna flera gånger per natt? Nu kan du sova gott. Den flexibla, textilklädda ramen ger god passform och komfort.
  • Helmask: En helmask är ett bra val om du andas genom munnen när du sover.
  • Effektiv behandling: Masken har testats för behandling med högt tryck, bilevel- och NIV-behandling och CPAP-standardbehandling. Den pålitliga InfinitySeal-tätningen, den avancerade tekniken och den fantastiska passformen ger en lugnare och bättre behandlingsupplevelse.
  • Innovativ: Effektiv, användarvänlig behandling som bygger på den senaste tekniken, omfattande tester av användare och genomtänkt design.

Ytterligare information

Storlek

,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”AirFit™ F20 Quiet for her – Helmask”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *