Lägg till i önskelista

Flödesgenerator AirSense 10 AutoSet utan befuktare

7 995 kr

En självjusterande apparat av högsta kvalitet med en lång rad nyskapande funktioner för effektivare, behagligare behandling. Komplettera med en integrerad befuktare (tillval) och uppvärmd luftslang (tillval) för en ännu skonsammare behandling.

På grund av pandemin och dess påverkan på logistik- och fraktider så har AirSense 10 apparaterna begränsad tillgång.

Beställningsvara

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: RES37258 Kategorier: ,

Flödesgenerator AirSense 10 AutoSet utan befuktare

AirSense™ 10 AutoSet är en självjusterande behandlingsapparat av högsta kvalitet. En lång rad nyskapande funktioner, t.ex. den smarta AutoSet-algoritmen, baseras på 25 års erfarenhet av sömnbehandling för en effektivare och behagligare behandling i ett intuitivt och lättanvänt format. 

  • Intelligent avkänning: tack vare AutoRamp™ med insomningsavkänning startas behandlingen med ett lågt tryck för högre komfort. När du har somnat ökas sedan trycket gradvis till den ordinerade nivån.
  • Inbyggd sensor för omgivningsljus: om du måste stiga upp under natten kommer du inte att störa din sängkamrat. Skärmens ljusstyrka anpassas till ljuset i rummet och stängs även av automatiskt, så att du kan komma till ro lättare.
  • Funktioner som höjer livskvaliteten: den supertysta Easy-Breathe™-motorn stör varken din eller din sängkamrats nattsömn, och den smidiga SlimLine™-luftslangen gör det enklare för dig att röra dig i sängen.
  • Enkelt, intuitivt användargränssnitt: koppla in AirSense 10 AutoSet och tryck på Start. Klart. Du kan enkelt ändra komfortinställningarna och du får feedback om behandlingen varje morgon.
  • SmartStart™-funktion: behandlingen startas så fort du andas i masken. Den stoppas några sekunder efter att du tagit av masken. Enkelt.
  • Befuktning som tillval: den integrerade HumidAir™-befuktaren (tillval) med avancerad HumidAir-teknik lindrar torrhet och nästäppa. Komplettera med en uppvärmd luftslang (tillval) för ännu högre komfort.
  • myAir, registrera din AirSense till gratistjänsten myAir så kan du följa din behandling i din dator, surfplatta eller smartphone och få tips och råd hur du gör din behandling mer behaglig. I myAir hittar du ett sömnbibliotek med filmer och instruktioner som hjälper dig att få en så behaglig behandling som möjligt. myAir är en responsiv webbsida där du enkelt loggar in och förljer din behandling. Registrera dig på myAir.ResMed.eu.
  • Trådlös uppkoppling: Apparaten använder sig av 2G GSM teknik för att skicka data till myAir samt AirView om dessa tjänster är aktiverade.
  • Din klinik har möjlighet att koppla din apparat till ResMed’s nya, säkra molnbaserade tjänst AirView™ så att din behandlande klinik på ett enkelt sätt kan följa hur din behandling går på distans. De kan se dina behandlingsdata, justera apparatinställningar och kontrollera att din apparat fungerar som den ska för att säkerställa att du får den behandling du behöver utan att du behöver vänta på nästa besök. Denna aktivering görs av din klinik i samförstånd med dig som användare.

OBS! Apparaten levereras med standardinställning på engelska. Fråga din läkare eller vårdgivare om du kan få använda ResMed AirSense 10 Autoset för att behandla din sömnapné.

Teknisk information:

Tillverkare ResMed
Typ APAP
Färg svart/silver
Funktioner AutoSet, CPAP
Menyspråk Engelska
Tryckområde 4-20cm H2O
Volym (A) enligt EN ISO 17510-1: 2009 26.2dB
Längd 116mm
Bredd 255mm
Höjd 150mm
Vikt 1248g
Förpackningens innehåll ResMed AirSense 10 AutoSet-apparat för sömnbehandling, SlimLine luftslang, 90W AC-adapter, 1 standardluftfilter (förinstallerat i apparaten), SD-kort (förinstallerat), praktisk transportväska, bruksanvisning .Användarmanual på följande språk: English,Svenska,Dansk,Norsk,Suomi.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flödesgenerator AirSense 10 AutoSet utan befuktare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *