Lägg till i önskelista

AirSense™ 10 AutoSet for her ink. befuktare

8 995 kr

En förstklassig, autojusterande apparat som är särskilt utvecklad för att behandla sömnapné hos kvinnor. En rad nyskapande funktioner ger en effektiv, behaglig behandling. Med den integrerade befuktaren och den uppvärmda luftslangen ger den en ännu skonsammare behandling.

På grund av pandemin och dess påverkan på logistik- och fraktider så har AirSense 10 apparaterna begränsad tillgång.

Beställningsvara

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: RES37260 Kategorier: ,

AirSense™ 10 AutoSet for her ink. befuktare & uppvärmd luftslang

En förstklassig, autojusterande apparat som är särskilt utvecklad för att behandla sömnapné hos kvinnor. En rad nyskapande funktioner ger en effektiv, behaglig behandling. Med den integrerade befuktaren och den uppvärmda luftslangen ger den en ännu skonsammare behandling.

Forskning visar att kvinnor och män påverkas olika av sömnapné, och därför är det också logiskt att de behandlas på olika sätt. AirSense™ 10 AutoSet for Her är en förstklassig, autojusterande apparat som är skräddarsydd för kvinnor. En lång rad nyskapande funktioner, t.ex. den smarta AutoSet for Her-algoritmen, baseras på 25 års erfarenhet av sömnbehandling för att ge en effektivare och behagligare behandling. 

Fakta:

 • Specifik för kvinnor: AutoSet for Her-algoritmen reagerar på de symptom som kännetecknar sömnapné hos kvinnor och har utformats för att tillmötesgå kvinnors specifika sömnbehov.
 • Intelligent avkänning: tack vare AutoRamp™ med insomningsavkänning startas behandlingen med ett lågt tryck för högre komfort. När du har somnat ökas sedan trycket gradvis till den ordinerade nivån.
 • Inbyggd sensor för omgivningsljus: om du måste stiga upp under natten kommer du inte att störa din sängkamrat. Skärmens ljusstyrka anpassas till ljuset i rummet och stängs även av automatiskt, så att du kan komma till ro lättare.
 • Funktioner som höjer livskvaliteten: den supertysta Easy-Breathe™-motorn stör varken din eller din sängkamrats nattsömn, och den smidiga SlimLine™-luftslangen gör det enklare för dig att röra dig i sängen.
 • Enkelt, intuitivt användargränssnitt: koppla in AirSense 10 Autoset for Her och tryck på Start. Klart. Du kan enkelt ändra komfortinställningarna.
 • SmartStart™-funktion: behandlingen startas så fort du andas i masken. Den stoppas några sekunder efter att du tagit av masken. Enkelt.
 • Befuktning: den integrerade HumidAir™-befuktaren med avancerad HumidAir-teknik lindrar torrhet och nästäppa. Tillsammans med den uppvärmda luftslangen ger den ännu högre komfort.
 • Skräddarsydd serie: AirSense 10 Autoset for Her-apparaten ingår i den första kompletta sömnbehandlingsserien som skräddarsytts för kvinnor. Den omfattar nyskapande apparatteknik och särskilt anpassade masker som ger högre komfort och har bättre passform.
 • myAir, registrera din AirSense till gratistjänsten myAir så kan du följa din behandling i din dator, surfplatta eller smartphone och få tips och råd hur du gör din behandling mer behaglig. I myAir hittar du ett sömnbibliotek med filmer och instruktioner som hjälper dig att få en så behaglig behandling som möjligt. myAir är en responsiv webbsida där du enkelt loggar in och förljer din behandling. Registrera dig på myAir.ResMed.eu.
 • Trådlös uppkoppling: Apparaten använder sig av 2G GSM teknik för att skicka data till myAir samt AirView om dessa tjänster är aktiverade.
 • Din klinik har möjlighet att koppla din apparat till ResMed’s nya, säkra molnbaserade tjänst AirView™ så att din behandlande klinik på ett enkelt sätt kan följa hur din behandling går på distans. De kan se dina behandlingsdata, justera apparatinställningar och kontrollera att din apparat fungerar som den ska för att säkerställa att du får den behandling du behöver utan att du behöver vänta på nästa besök. Denna aktivering görs av din klinik i samförstånd med dig som användare.

OBS! Apparaten levereras med standardinställning på engelska. Fråga din läkare eller vårdgivare om du kan få använda ResMed AirSense 10 Autoset for Her för att behandla din sömnapné. Diskutera dina symtom med din läkare om du tror att du har sömnapné men ännu inte fått det diagnostiserat.

Teknisk information AirSense 10 AutoSet for Her: 

 • Tillverkare: ResMed
 • Färg: Cream
 • Typ av apparat: APAP
 • Funktioner: AutoSet, CPAP
 • Menyspråk: Engelska
 • Tryckområde: 4 till 20 cm H2O
 • Volym: 26,6 dB (A) enligt EN ISO 17510-1: 2009 (CPAP-funktion)
 • Dimensioner (L × B × H): 116 × 255 × 150 mm
 • Vikt (med befuktare): 1 248 g

  Förpackningens innehåll: ResMed AirSense 10 AutoSet For Her apparat för sömnbehandling, SlimLine luftslang, 90W AC-adapter, 1 standardluftfilter (förinstallerat i apparaten) och 2 hypoallergeniska luftfilter, SD-kort (förinstallerat), praktisk transportväska, bruksanvisning

Din apparat levereras med fabriksinställningar. Du ansvarar själv för att se till att apparaten är rätt inställd innan du använder den.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”AirSense™ 10 AutoSet for her ink. befuktare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *