Sakta butiken i Stockholm

Sakta på Fleminggatan 67. Ring 08 – 650 25 20 eller skriv till info@sakta.se

Sakta i Stockholm är Stockholms största butik för hjälpmedel och smarta produkter för äldre. Butiken är stor och rymlig och man kommer även in med elrullstol och elscooter inne i butiken. Vår personal har arbetat i många år och har stor kunskap om kunderna behov och om produkterna. Vissa av våra medarbetare har sjukvårdsutbildning i grunden.

”Vårt mål är att kunderna ska bli självständig igen” , Säger grundaren Robert Bell

Boka tid hos oss för utprovning av CPAP, Elrullstol eller Elscooter. En unik service som vi erbjuder är tidsbokning då vi tar hand om dig och dina speciella önskemål. Skriv till info@sakta.se eller ring på 08 – 650 25 20 för tidsbokning. Sakta i Stockholm har ett samarbete med eheart www.eheart.se som är en specialiserad klinik som arbetar med hjärta- kärl och sömnapné. Vi tar emot patienter från ehearth som behöver CPAP maskiner och masker. Vi rekommenderar också våra kunder till eheart när de behöver en privat specialist på sömnapné.

Boka ett gratis hembesök (gäller i Stockholmsregionen) då vi kommer hem till dig med elrullstol, permobil, elscooter eller möbel som du vill prova. Besöket är helt gratis och det inget köptvång. Vi har denna service för att våra kunder har ofta svårt att ta sig till butiken och då ska butiken komma till kunden.

Du kan tryggt handla på vår webbshop som vi har i samarbete med Helpforyou www.helpforyou.se eller ring och beställ på 08 – 650 25 20.

Hitta till oss

Fleminggatan 67 är en välkänd adress och det är lätt att parkera utanför butiken. Det finns handikapparkeringar utanför butiken. Flera stora busslinjer passerar på Fleminggatan som tex 1, 3, 6 och 61. Tunnelbanan vid Fridhemsplan är nära butiken.