Lägg till i önskelista

Hög Toffel Delux Beige – Warmies

449 kr

I vår Warmies Höga Toffel Deluxe i beigefärg, storlek 37-42, kan du doppa ner dina kalla fötter i skön värme! Bara värm upp, ta på dig och må bra.

 

6 i lager

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: MG03049 Kategorier: , , , ,

Hög Toffel Delux Beige - Warmies

Warmies - värme med känsla

  • Kan användas för både värme och kyla
  • Värms i mikron 30-90 sek

Vår Höga Toffel Deluxe - Warmies kommer att värma upp även de kallaste fötterna!

I vår Warmies Höga Toffel Deluxe i beigefärg, storlek 37-42, kan du doppa ner dina kalla fötter i skön värme! Bara värm upp, ta på dig och må bra.

Med lavendel doft och trevlig värme ger det dig snygga varma fötter hela tiden. Värmepåfyllningen är placerad i skopans topp och botten, så att fötterna hålls varma runt hela foten och fotleden Ett par Slippies Boots väger ca 930g. Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande egenskaper.

Hirsen är även blandad med antingen torkad lavendel eller en örtblandning som innehåller rosmarin, citrongräs, spearmint och lite lavendel. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp. Vissa produkter har en löstagbar fyllningspåse så att tyget kan handtvättas vid 30 grader.

Övriga produkter tvättas med en fuktig trasa, bakterier försvinner i mikrovågsugnen. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd.

Warmies värmeprodukter kommer i många former – som gosedjur, tofflor eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några smådelar. Glöm den klassiska värmeflaskan – här har du ett mjukisdjur, tofflor eller nackvärmare som håller värmen! Värm din warmies i mikron i 90 sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hög Toffel Delux Beige – Warmies”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *