Lägg till i önskelista

MagniLine™ Läslinjal 3X, 10X spot LED

169 kr

MT-25, MagniLine™ läslinjal med 3x förstoring och 10x spotlins är ett perfekt synhjälpmedel att t.ex. ha med sig på resan då den är utformad för att passa i en ficka, handväska och liknande.

6 i lager

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: CAMT-25 Kategorier: ,

MagniLine™ Läslinjal 3X, 10X spot LED

MT-25, MagniLine™ läslinjal med 3x förstoring och 10x spotlins är ett perfekt synhjälpmedel att t.ex. ha med sig på resan då den är utformad för att passa i en ficka, handväska och liknande. Läslinjalen har en snygg design och är perfekt i storleken när du vill läsa böcker, tidningar, recept och annat med liten text. Den integrerade 10x spotlinsen lämpar sig särskilt väl för att förstora riktigt små detaljer. Den integrerade och starka LED-lampan gör den dessutom perfekt för läsning i miljöer med svag belysning t.ex. på restauranger.

MagniLine™ - läslinjalen är utformad för att sträcka texten vertikalt och maximera linsens effektivitet så att du kan läsa rad för rad-text på ett enkelt sätt. Trots detta är storleken på läslinjalen inte större än att du enkelt kan ha den med i en handväska eller till och med i en ficka. Ett skyddande fodral följer med läslinjalen.

Model Name MagniLine™
Model Number MT-25
Magnification 3x/10x
Batteries 3 G3 button cell (included)
Weight 26 g
Dimensions 25 mm x 10 mm x 160 mm
Accessories Pouch

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”MagniLine™ Läslinjal 3X, 10X spot LED”

Din e-postadress kommer inte publiceras.