Lägg till i önskelista

DeskBrite™ Minilampa med förstoring 3X

279 kr

LM-10 DeskBrite™ Minilampa är ett förstoringsglas & skrivbordslampa i ett som passar bra t.ex. på alla arbetsplatser, skrivbord och liknande utrymmen.

 

8 i lager

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: LM-10 Kategorier: ,

DeskBrite™ Minilampa med förstoring 3X

LM-10 DeskBrite™ Minilampa är ett förstoringsglas & skrivbordslampa i ett som passar bra t.ex. på alla arbetsplatser, skrivbord och liknande utrymmen. DeskBrite™ Minilampa har en 57 mm, 3x förstorande akryllins. Den har en utdragbar hals för en enkel och smidig användning och en hopfällbar design för säker förvaring.

LM-10 DeskBrite™ Minilampa har 3 st. starka LED-lampor som garanterar en tydlig och väl upplyst yta varje gång den används. Den underlättar också vid arbeten på mörkare platser t.ex. i garage och i källare, vilket underlättar när man ska utföra sina sysslor.

LM-10 DeskBrite™ Minilampa drivs av 3 AAA-batterier vilket gör DeskBrite ™ Minilampa till ett utmärkt verktyg för snickare, hobbyister, hantverkare och de som arbetar med detaljer. Perfekt att ha vid skrivbordet för bra upplyst och förstorad visning. Den är dessutom tillräckligt liten så att det ska vara enkelt att kunna ta den med sig var som helst!

Model Name DeskBrite™ Mini
Model Number LM-10
Magnification 3x
Lens Diameter 57 mm
Batteries 3 AAA
Weight 142 g
Dimensions 76 mm x 86 mm x 155 mm

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “DeskBrite™ Minilampa med förstoring 3X”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *