Lägg till i önskelista

Mabs Care Stödstrumpa utan tå

169 kr

Medicinsk stödstrumpa som motverkar svullnad, trötthet och åderbråck. Strumpan har öppen tå vilket ger en ökad passform och underlättar påtagning. Glidsocka ingår.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: OR230472 Kategorier: ,

Mabs Care Stödstrumpa utan tå

Medicinsk stödstrumpa som motverkar svullnad, trötthet och åderbråck. Strumpan har öppen tå vilket ger en ökad passform och underlättar påtagning. Glidsocka ingår. Strumpan är extra tålig för sol och salvor. Strumpan är av kompressionsklass 1 (15-21mmHg) och har en avtagande kompression från vaden och uppåt vilket ger en ökad blodcirkulation. Passar både för herr och dam.

Välj rätt storlek: För att passformen skall bli perfekt finns det två mått du bör utgå ifrån, omkretsen i cm runt ankeln där den är som smalast och omkretsen i cm runt vaden där den är som bredast. Måtten skall tas direkt på morgonen innan benen/fötterna svullnat. Vik aldrig ner den övre strumpkanten, det ger en felaktig tryckfördelning och därmed ej avsedd effekt!

 

 
Storlek(Anges av färgen på sömmen
 
3 Natur
Ankel
 
20-23 cm
Vad
 
31-37 cm
4 Blå
22-25 cm
34-40 cm
5 Grön
24-27 cm
37-43 cm
6 Grå
26-29 cm
40-46 cm
     
   

Material: 58% Bomull, 31% Polyamid, 11% Elastan Tvättråd: För att få maximal hållbarhet på strumpan skall den tvättas efter varje användning. Det återger strumpan dess elasticitet och därmed ett bra tryck. Strumpan kan maskintvättas i 95 grader, centrifugera och torktumla strumpan.

Mer information

Storlek

, , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mabs Care Stödstrumpa utan tå”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *