Lägg till i önskelista

Sängryggstöd Invacare Bedco

7 900 kr

Enkel lösning – stor nytta Bedco Sängryggstöd. Det elektriska sängryggstödet från Invacare är avsett för brukarens egen säng i hemmet. Sängryggstödet är enkelt att montera och använda och därför även användbart på t ex resan.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 1552468-0154 Kategorier: ,

Sängryggstöd Invacare Bedco

Det elektriska sängryggstödet från Invacare är avsett för brukarens egen säng i hemmet. Sängryggstödet är enkelt att montera och använda och därför även användbart på t ex resan.

Komfort och funktion

Invacare Sängryggstöd gör det möjligt för brukaren att enklare ta sig i och ur sängen och ger en behaglig sittställning vid sittande i sängen samtidigt som liggkomforten inte försämras då det är helt plant i nedfällt läge. Rätt monterat med spännbanden sitter sängryggstödet stabilt på sängen och tyget gör att madrassen stannar på plats.

Lämpligt för transport

Sängryggstödet är enkelt att transportera genom sin låga vikt och monteras utan verktyg i sängen. Sängryggstödet levereras alltid med en 24 volts motor och separat transformator som passar direkt i nätuttaget. Sängryggstödet beställs med motorn placerad på höger eller vänster sida. 

Välj om du vill ha motorn på höger eller vänster sida!

Teknisk data:

Mer information

Höger/Vänster

,

Ladda ner produktblad

Broschyr sängryggstöd

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Sängryggstöd Invacare Bedco”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *