Rea!
Lägg till i önskelista

Joya Flash Dark Blue

2 095 kr1 467 kr

Flash Dark Blue har en nära passform och samma härliga, mjuka känsla som vanligt. Skon är utmärkt som arbetssko om du går på hårda golv eller som promenadsko till vardags.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 179spo4300 Kategorier: ,

Joya Flash Dark Blue

Beskrivning:

En sportig snörsko för Herr.

Ovandelen är gjord av textil och gör skon mycket lätt. Den smidiga sulan ger en helt unik känsla att gå med. Inne i skorna finner vi en uttagbar sula från OrthoLite. Den ger lite extra stöd men kan även plockas ur om man föredrar att gå utan eller behöver lite extra utrymme i skorna.

Sulan absorberar stötar från golvet, framförallt vid hälisättningen. Under stegets olika faser fördelar skon vikten över hela fotsulan så att inte ett fåtal områden få ta all belastning, som vid konventionella skor. Den speciella Joya-känslan infinner sig omedelbart, vid första steget. En otrolig komfort som få andra skor har en chans att uppnå. Precis som alla Joya har även denna sko förärats med AGRs sigill. En utmärkelse som bara de produkter som är särskilt ryggvänliga får använda. För dem som har ont i sina hälar kan den här skon vara värd att prova. Många som drabbas av plantar fasciit kan känna skillnad när hälområdet avlastas.
Självklart innehåller Flash Dark Blue inga kemikalier från EUs lista med förbjuda kemikalier.

Material:

  • Ovandel: Textil
  • Foder: Textil
  • Insula: OrthoLite® Support

Övriga data:

  • Färg: Mörkblå
  • Artikelnummer: 179spo
  • Skötselråd: Mikrofiber, textiler och även Mesh kan rengöras lätt om de behandlas med vattenavstötande spray. Tack vare sprayen kan inte fibrerna ta upp smuts lika lätt. Rengöringsskum kan också användas. Sulan kan rengöras med ljummet vatten och en svamp. Använd inte rengöringsmedel, de kan skada sulan.
  • Passform: Normal
  • Stängning: Snörning

Mer information

Storlek

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Joya Flash Dark Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *