Rea!
Lägg till i önskelista

Joya David Slate

1 895 kr1 327 kr

David Slate är en herrsko med hög gångkomfort, gjord i nubuck och textil i kombination.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 121cas4500 Kategorier: ,

Joya David Slate

Beskrivning:

En sko för den moderne mannen.

David Slate är en herrsko med hög gångkomfort, gjord i nubuck och textil i kombination. Textilen gör den luftig och lätt att bära. Inne i skon har textil används för att gör skon mjuk och behaglig mot foten samt ge den en mer luftig karaktär. Innersulan från OrthoLite är gjord av PU-skum och förstärkt med EVA för stabilitet. Men trots den gedigna sulan är den superlätt och har en andasfunktion. Om man önskar mer plats i skorna eller helst går utan innersula så får det utmärkt att ta ur den.

Skon kan användas på många sätt, inomhus eller utomhus, i arbete eller på fritiden. Här har du en sko där du inte behöver begränsa dig.

Sulan absorberar stötar från golvet, framförallt vid hälisättningen. Under stegets olika faser fördelar skon vikten över hela fotsulan så att inte ett fåtal områden få ta all belastning, som vid konventionella skor. Den speciella Joya-känslan infinner sig omedelbart, vid första steget. En otrolig komfort som få andra skor har en chans att uppnå. Precis som alla Joya har David Slate förärats med AGRs sigill. En utmärkelse som bara de produkter som är särskilt ryggvänliga får använda. För dem som har ont i sina hälar kan David Slate vara värd att prova. Många som drabbas av plantar fasciit kan känna skillnad när hälområdet avlastas.
Självklart innehåller Joyas skor inga kemikalier från EUs lista med förbjuda kemikalier.

Material:

  • Ovandel: Nubuck läder, Textil
  • Foder: Textil
  • Insula: OrthoLite® Support

Övriga data:

  • Färg: Slate
  • Artikelnummer: 121cas
  • Skötselråd: Använd borste för att ta bort smuts från sulan. Använd vattenavstötande spray och låt torka. Återställ fibrerna i lädret genom att använda en läderborste. Joyas sula kan rengöras med lite ljummet vatten och en borste. Använd inte rengöringsmedel, det kan skada sulan.
  • Passform: Normal
  • Stängning: Snörning

Mer information

Storlek

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Joya David Slate”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *