Rea!
Lägg till i önskelista

Joya Como II Black

1 945 kr1 362 kr

Como II, en halvsandal som ger fötterna möjligheten att andas men ändå skyddar bra runtom.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 183spo4300 Kategorier: ,

Joya Como II Black

En sporting halvsandal från Joya

Como II, en halvsandal som ger fötterna möjligheten att andas men ändå skyddar bra runtom. Skorna ger ett bra stöd för hälen, täcker tårna och har en bra passform. Skorna har en snabbsnörningsfunktion där man slipper att knyta. Bara dra åt och släpp, klart!

Ovandelen är en kombination av läder och textil och på insidan hittar vi ett textilfoder. Sulan i skorna är gjord av OrthoLite. Den går att ta ur om man vill använda skorna utan eller behöver mer plats för foten.

Sulan absorberar stötar från golvet, framförallt vid hälisättningen. Under stegets olika faser fördelar skon vikten över hela fotsulan så att inte ett fåtal områden få ta all belastning, som vid konventionella skor. Den speciella Joya-känslan infinner sig omedelbart, vid första steget. En otrolig komfort som få andra skor har en chans att uppnå. Precis som alla Joya har även denna sko förärats med AGRs sigill. En utmärkelse som bara de produkter som är särskilt ryggvänliga får använda. För dem som har ont i sina hälar kan den här skon vara värd att prova. Många som drabbas av plantar fasciit kan känna skillnad när hälområdet avlastas.

Självklart innehåller Flash Black inga kemikalier från EUs lista med förbjuda kemikalier.

Material:

  • Ovandel: Läder/Textil
  • Foder: Textil
  • Insula: OrthoLite® Support

Övriga data:

  • Färg: Svart
  • Skötselråd: Mikrofiber, textiler och även Mesh kan rengöras lätt om de behandlas med vattenavstötande spray. Tack vare sprayen kan inte fibrerna ta upp smuts lika lätt. Rengöringsskum kan också användas. Sulan kan rengöras med ljummet vatten och en svamp. Använd inte rengöringsmedel, de kan skada sulan.
  • Passform: Normal
  • Stängning: Snabbstängning

Mer information

Storlek

, , , , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Joya Como II Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *