Rea!
Lägg till i önskelista

Joya Tina II Dark Blue

2 095 kr1 467 kr

Tina II Dark Blue, en av de mest framgångsrika modellserierna i Joyas kollektion. Den här sneakern är mjuk, följsam och sportig.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 840spo4100 Kategorier: ,

Joya Tina II Dark Blue

Beskrivning:

En sneaker med rikgit Joya-komfort. Ny färg för 2020!

Tina II Dark Blue, en av de mest framgångsrika modellserierna i Joyas kollektion. Den här sneakern är mjuk, följsam och sportig. Den har en ovandel av läder och textil. Insidan är gjord av textil. Air-teknologin ger en stabil sko med en bred läst. På insidan hittar vi en Ortholite-sula, gjord av PU-skum. Den är förstärkt i hälen och framfoten. Funkar utmärkt som vardagssko, lätt och diskret. Men där den verkligen glänser är på komfort-området. Passformen runt foten är mycket bra och sitter inte lika hårt som till exempel sportskor. Den här färgen är ny för våren 2020 och har redan visat sig vara mycket populär.

Sulan absorberar stötar från golvet, framförallt vid hälisättningen. Under stegets olika faser fördelar skon vikten över hela fotsulan så att inte ett fåtal områden få ta all belastning, som vid konventionella skor. Den speciella Joya-känslan infinner sig omedelbart, vid första steget. En otrolig komfort som få andra skor har en chans att uppnå. Precis som alla Joya har den här modellen förärats med AGRs sigill. En utmärkelse som bara de produkter som är särskilt ryggvänliga får använda. För dem som har ont i sina hälar kan den här skon vara värd att prova. Många som drabbas av plantar fasciit kan känna skillnad när hälområdet avlastas.
Självklart innehåller Tina II Dark Blue inga kemikalier från EUs lista med förbjuda kemikalier.

Material:

  • Ovandel: Läder/Textil
  • Foder: Textil
  • Insula: OrthoLite® Support

Övriga data:

  • Färg: Mörkblå
  • Artikelnummer: 840spo
  • Skötselråd: Mikrofiber, textiler och även Mesh kan rengöras lätt om de behandlas med vattenavstötande spray. Tack vare sprayen kan inte fibrerna ta upp smuts lika lätt. Rengöringsskum kan också användas. Sulan kan rengöras med ljummet vatten och en svamp. Använd inte rengöringsmedel, de kan skada sulan.
  • Passform: Normal
  • Stängning: Snörning

Mer information

Storlek

, , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Joya Tina II Dark Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *