Rea!
Lägg till i önskelista

Joya Emma White

1 895 kr1 327 kr

Emma White är en modellserie från Joya med nätta, eleganta, diskreta produkter. Trots den mindre sulan så känner man igen komforten liksom den höga kvalitén.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 843cas3900 Kategorier: ,

Joya Emma White

Beskrivning:

Emma - en nätt och elegant snörsko.

Emma White är en modellserie från Joya med nätta, eleganta, diskreta produkter. Trots den mindre sulan så känner man igen komforten liksom den höga kvalitén. Ovandel är gjord helt i ett mjukt och följsamt fullnarvläder. På insidan hittar vi både läder och textil i fodret. Emma-serien är efterlängtad och har gjort omedelbar succé vid introduktionen. Modellen såldes slut på rekordfart världen över.

Sulan absorberar stötar från golvet, framförallt vid hälisättningen. Under stegets olika faser fördelar skon vikten över hela fotsulan så att inte ett fåtal områden få ta all belastning, som vid konventionella skor. Den speciella Joya-känslan infinner sig omedelbart, vid första steget. En otrolig komfort som få andra skor har en chans att uppnå. Precis som alla Joya har den här modellen förärats med AGRs sigill. En utmärkelse som bara de produkter som är särskilt ryggvänliga får använda.
Självklart innehåller Emma White inga kemikalier från EUs lista med förbjuda kemikalier.

Material:

  • Ovandel: Fullnarvläder
  • Foder: Läder/Textil
  • Insula: Ortholite® Support

Övriga data:

  • Färg: Vit
  • Artikelnummer: 843cas
  • Skötselråd: Använd borste för att ta bort smuts från sulan. Använd vattenavstötande spray och låt torka. Återställ fibrerna i lädret genom att använda en läderborste. Joyas sula kan rengöras med lite ljummet vatten och en borste. Använd inte rengöringsmedel, de kan skada sulan.
  • Passform: Normal
  • Stängning: Snörning

Mer information

Storlek

, , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Joya Emma White”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *