Rea!
Lägg till i önskelista

Joya Electra SR Black

2 095 kr1 467 kr

Nu är sportskon från Joya äntligen här! Electra SR Black har en nära passform och samma härliga, mjuka känsla som vanligt.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 809wrk3900 Kategorier: ,

Joya Electra SR Black

Beskrivning:

En sportig snörsko för Dam.

Nu är sportskon från Joya äntligen här! Electra SR Black har en nära passform och samma härliga, mjuka känsla som vanligt. Skon är utmärkt som arbetssko om du går på hårda gold eller walkninsko till vardags. Ovandelen är gjord av textil och PU och gör skon mycket lätt. Den här modellen har dessutom en halkfri sula, som gör den utmärkt att använda i jobbet. Kök, städ och restaurangyrken är den mycket lämpad för. Men passar givetvis även yrkesfolk inom andra branscher.

Sulan absorberar stötar från golvet, framförallt vid hälisättningen. Under stegets olika faser fördelar skon vikten över hela fotsulan så att inte ett fåtal områden få ta all belastning, som vid konventionella skor. Den speciella Joya-känslan infinner sig omedelbart, vid första steget. En otrolig komfort som få andra skor har en chans att uppnå. Precis som alla Joya har även denna sko förärats med AGRs sigill. En utmärkelse som bara de produkter som är särskilt ryggvänliga får använda. För dem som har ont i sina hälar kan den här skon vara värd att prova. Många som drabbas av plantar fasciit kan känna skillnad när hälområdet avlastas.
Självklart innehåller Electra SR Black inga kemikalier från EUs lista med förbjuda kemikalier.

Material:

  • Ovandel: PU/Textil
  • Foder: Textil
  • Insula: OrthoLite® Support

Övriga data:

  • Färg: Svart
  • Artikelnummer: 809wrk
  • Skötselråd: Mikrofiber, textiler och även Mesh kan rengöras lätt om de behandlas med vattenavstötande spray. Tack vare sprayen kan inte fibrerna ta upp smuts lika lätt. Rengöringsskum kan också användas. Sulan kan rengöras med ljummet vatten och en svamp. Använd inte rengöringsmedel, de kan skada sulan.
  • Passform: Bred
  • Stängning: Snörning

Mer information

Storlek

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Joya Electra SR Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *