Rea!
Lägg till i önskelista

Joya Electra Light Grey

2 095 kr1 467 kr

Nu är sportskon från Joya äntligen här! Electra Light Grey har en nära passform och samma härliga, mjuka känsla som vanligt. Skon är utmärkt som arbetssko om du går på hårda gold eller walkninsko till vardags.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 792spo3900 Kategorier: ,

Joya Electra Light Grey

Beskrivning:

En sporting snörsko för Dam.

Nu är sportskon från Joya äntligen här! Electra Light Grey har en nära passform och samma härliga, mjuka känsla som vanligt. Skon är utmärkt som arbetssko om du går på hårda gold eller walkninsko till vardags. Ovandelen är gjord av textil och PU och gör skon mycket lätt.

Sulan absorberar stötar från golvet, framförallt vid hälisättningen. Under stegets olika faser fördelar skon vikten över hela fotsulan så att inte ett fåtal områden få ta all belastning, som vid konventionella skor. Den speciella Joya-känslan infinner sig omedelbart, vid första steget. En otrolig komfort som få andra skor har en chans att uppnå. Precis som alla Joya har även denna sko förärats med AGRs sigill. En utmärkelse som bara de produkter som är särskilt ryggvänliga får använda. För dem som har ont i sina hälar kan den här skon vara värd att prova. Många som drabbas av plantar fasciit kan känna skillnad när hälområdet avlastas.

Självklart innehåller Electra Light Grey inga kemikalier från EUs lista med förbjuda kemikalier.

Material:

  • Ovandel: Textil/PU
  • Foder: Textil
  • Insula: Ortholite® Support

Övriga data:

  • Färg: Ljusgrå
  • Artikelnummer: 792spo
  • Skötselråd: Mikrofiber, textiler och även Mesh kan rengöras lätt om de behandlas med vattenavstötande spray. Tack vare sprayen kan inte fibrerna ta upp smuts lika lätt. Rengöringsskum kan också användas. Sulan kan rengöras med ljummet vatten och en svamp. Använd inte rengöringsmedel, de kan skada sulan.
  • Passform: Bred
  • Stängning: Snörning

Mer information

Storlek

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Joya Electra Light Grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *