Lägg till i önskelista

ProtechDry® kalsong med inkontinensskydd

299 kr

ProtechDry® är helt vanliga, snygga underkläder, men med inbyggt skydd mot urinläckage.

Nollställ

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: W69010Svart-S Kategorier: ,

ProtechDry® kalsong med inkontinensskydd

Fler än 500 000 svenskar lider av inkontinens i någon form. Till följd av ålder, efter operation eller graviditet. Ett enormt problem som orsakar krångel och lidande. 

ProtechDry® är helt enkelt vanliga, snygga underkläder, men med inbyggt skydd mot urinläckage. Underkläderna i bomull har ett superabsorberande material endast 3 mm tjockt. En diskretare lösning som ersätter engångsskydd.

Inkontinens, eller urinläckage, som det också kallas, drabbar de flesta människor någon gång i livet. En del uppskattningar säger att upp till en halv miljon svenskar lider av inkontinens. Det kan vara vid hög ålder, efter operation, vissa neurologiska sjukdomar eller efter en graviditet. Idag dominerar engångsskydd, blöjor och bindor användandet av inkontinensskydd. För dig som inte vill belasta miljön med onödigt avfall och dessutom kunna använda vanliga underkläder finns nu ProtechDry® för män och kvinnor – det tunnaste tvättbara inkontinensskyddet på marknaden.

Produkten är utvecklad för att ge brukaren bästa möjliga komfort och att efterlikna vanliga underkläder. ProtechDry® har därför en tunnare absorbent som bygger på en patenterad trikå. De förseglade sömmarna och de tre funktionella lagren skyddar mot läckage och eliminerar lukt.

Närmast mot huden ligger ett mjukt meshtyg som minimerar hudkontakt. Därefter passerar vätskan ett membran som förhindrar att urin rinner tillbaks ut i trosan/kalsongen. Inuti den värmeförseglade kärnan finns superabsorberande naturfiber (lyocell). Tack vare materialets konstruktion kapslas vätskan in i absorbenten och förhindrar på så vis dålig lukt och irriterad hud. ProtechDry® är hypoallergen, dvs inga komponenter innehåller ämnen som kan framkalla allergier. Underkläderna tål att tvättas om och om igen. En återanvändbar produkt som ersätter engångs inkontinensskydd och som ger stora besparingar på sikt.

ProtechDry® rekommenderas särskilt vid mild till måttlig inkontinens (urinläckage på upp till 60 ml/dag för kvinnor och 90 ml/dag för män). ProtechDry® är hypoallergen, dvs inga komponenter innehåller ämnen som kan framkalla allergier.

  • Material: 95%bomull/5%elastan. Komposition absorbent: 27% viskos / 25% bomull/ 20% polypropylene/ 18% polyester / 10% Lyocell
  • Tvättråd: Maskintvätt 40°. Använd ej sköljmedel eftersom det minskar materialets absorptionsförmåga.

Mer information

Färg

,

Storlek

, , , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”ProtechDry® kalsong med inkontinensskydd”

Din e-postadress kommer inte publiceras.