Lägg till i önskelista

Kylväska för medicinförvaring

249 kr

Kylväskan för medicinförvaring håller dina läkemedel svala i upp till 48 timmar vid en temperatur på 37 grader i omgivningen.

11 i lager

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 70610330 Kategorier: ,

Kylväska för medicinförvaring

Håll dina läkemedel svala under lång tid
Kylväskan för medicinförvaring håller dina läkemedel svala i upp till 48 timmar vid en temperatur på 37 grader i omgivningen. Är det varmare håller den kylan kortare tid och när det är kallare vara den längre. Eftersom kylväskan förblir sval så länge behöver du inte oroa dig för din medicin när du tex. är ute och reser. Kylväskan har en nätt design och den tar inte så stor plats. Många läkemedel kan tappa effekt om de blir för varma, så därför rekommenderar vi att du använder en sval förvaring.

Kylväskan är lätt att aktivera
Om du ska resa eller åka bort en dag är det praktiskt om du har en kylväska som är lätt att aktivera. Kylväska består av en kylpåse och en skyddande påse. Genom att först lägga kylpåsen i kallt vatten under ca 45-60 minuterna aktiverar du påsen. Du kan sedan enkelt återaktivera kylpåsen igen genom att placera den i kallt vatten i 10 minuter. Lägg sedan kylpåsen i skyddspåsen och den är redo att användas. Vi rekommenderar att du lägger dina läkemedel i de medföljande små plastpåsarna innan du lägger dem i kylväskan.

Storlek:

  • Format: 23 x 17 cm
  • Vikt: 55 g

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kylväska för medicinförvaring”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *