Lägg till i önskelista

Eloflex – MODELL : W, Intuitiv vårdarstyrning

11 990 kr

Modell W är något helt nytt och unikt, en ny typ av intuitiv vårdarstyrning som innebär att elrullstolen följer minsta rörelse från den som går bakom och kör stolen. Sann ingenjörskonst och ren magi.

Beställningsvara

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 7350006080203 Kategorier: , ,

MODELL : W - Intuitiv vårdarstyrning

Eloflex W är en helt unik uppfinning. En fantastisk vårdarstyrning som styrs av rörelserna från den som går bakom elrullstolen. Nästan som magi! Vi kallar det för intuitiv vårdarstyrning men i själva verket är det något så enkelt som ett styrhandtag som kontrollerar elrullstolens rörelser. Det unika är att det inte krävs någon som helst kraft för att köra eller styra stolen eftersom handtaget är rörelsekänsligt och följer minsta rörelse från den som går bakom.

Signaler från handtaget styr sedan elrullstolen och får den att flytta sig i exakt samma mönster som den som går bakom. Den som kör stolen behöver helt enkelt bara lägga en hand på vårdarstyrningen och börja gå. Går man sakta framåt så går stolen det också, går man fort går också stolen fort. Svänger man åt vänster eller höger så gör stolen samma sak och stannar du gör också stolen halt. Även i kraftiga backar följer stolen rörelserna från den som kör, och när det går nerför bromsar den automatiskt. Med den intuitiva vårdarstyrningen följer stolen varje rörelse från den som går bakom utan att personen i fråga behöver ägna någon kraft år att rulla stolen. Det här är den optimala vårdarstyrningen.

SPECIFIKATIONER

  • PASSAR ALLA MODELLER*
  • JUSTERBAR HÖJD
  • ENKEL MONTERING
  • TVÅ KÄNSLIGHETER
  • VIKT 3 KG

* Modell W passar alla Eloflex modeller sålda efter april 2018.
Stolens skall ha serienummer EL161400 eller högre.

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Eloflex – MODELL : W, Intuitiv vårdarstyrning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *