Lägg till i önskelista

AirSense 10 – Befuktare

1 195 kr

En avancerad uppvärmd befuktare som är enkel att använda och upprätthåller den optimala befuktningsnivån på ett extremt effektivt sätt, så att behandlingen blir så behaglig som möjligt. 

2 i lager

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: 37300 Kategorier: ,

AirSense 10 - Befuktare

HumidAir™ AirSense 10 är en avancerad uppvärmd befuktare som kan integreras sömlöst med ResMeds AirSense™ 10- och AirCurve™ 10-behandlingsapparater. Den är enkel att använda och upprätthåller den optimala befuktningsnivån på ett extremt effektivt sätt, för högsta möjliga komfort. Befuktningen lindrar mot torrhet, nästäppa och kondensbildning, så att du kan njuta av en behagligare behandling och bättre nattsömn.

Egenskaper:

  • Användarvänlig: vattenbehållaren är enkel att ta isär, rengöra och sätta ihop. Den kan rengöras i översta korgen i diskmaskinen.
  • Intelligent avkänning: behandlingsapparaten känner automatiskt av när HumidAir-befuktaren ansluts, och den är klar att användas direkt. 
  • Jämn befuktning: upprätthåller optimal befuktningsnivå så att du får effektiv lindring mot torrhet och nästäppa, och därmed högsta komfort. Befuktningsnivån kan justeras enligt dina önskemål.
  • Climate Control: Climate Control-tekniken, som ingår i ClimateLineAir™ uppvärmd luftslang, ser till att en jämn, behaglig befuktningsnivå och lufttemperatur upprätthålls under behandlingen. Den skyddar mot kondensbildning under natten.
  • Uppvärmd luftslang som tillval: komplettera med en ClimateLineAir uppvärmd luftslang för ännu högre komfort eller om du märker att det bildas kondens i masken eller luftslangen.
  • En komplett lösning: kompatibel med alla AirSense 10- och AirCurve 10-apparater för sömnbehandling.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “AirSense 10 – Befuktare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *