Rea!
Lägg till i önskelista

Yuwell AutoCPAP, komplett med befuktare, mask och slang

5 495 kr

En liten smidig APAP. Klar att använd, mask ingår. Bra att ha med på resan.

Fri Frakt

14 i lager

Undrar du något? Skicka en fråga om denna produkt.
Det går också bra att ringa under våra öppettider.

010-171 26 90
Artikelnr: YH-550 Kategorier: ,

Yuwell YH-550 är en Auto PAP vilket betyder att den automatiskt ställer in sig efter hur du andas. Den är klar att använda när man tar fram den ur förpackningen. Den känner av när du genomgår apné och trycker in luft när andningsuppehållet sker. Det går att ställa in pumpen manuellt, men de allra flesta väljer att låta maskinen arbeta med automatik.

YH-550 ställs enkelt in med ratten på framsidan och den har en tydlig LED skärm. De interna menyerna är på engelska. Svensk bruksanvisning ingår och den finns även  för nedladdning under fliken Manual nedan.

I det kompletta paketet ingår en maskin med inbyggd befuktare, näsmask och slang. Allt kommer levererat i en förvaringsväska som rymmer allt.

Yuwell tillverkas av Sushou Yuyue Medical Technology Co. Ltd, en av Kinas och därmed världens största tillverkare av CPAP och annan andningsteknologi. Modellen YH-550 är testad i Europa och godkänd i enlighet med EU:s stränga krav på medicinskteknisk utrustning. Vi har importerat Yuwell sedan Covid-19 startade och har god erfarenhet av märket. Användare upplever maskinerna som lättanvända och av hög kvalité. Observera att Yuwells strömadapter är gjord för att fungera i både Europa, USA och Japan. För den som reser mycket har vi en speciell sats med strömkablar som gör att man slipper adapter.

Modell

YH-550

Tryck (cm H2O)

4-30cm H20

Bärbart

Ja

Behandlingsteknik

CPAP

Trycknogranhet

+-0.5 cmH2O

Ramptid

5~45 min

Larm

Mask frånvarande

Strömkälla

100-240V, 50-60Hz DC 24V

Automatisk höjd

kompensation

3000m

Vikt

1419 gram

 

 

 

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Yuwell AutoCPAP, komplett med befuktare, mask och slang”

Din e-postadress kommer inte publiceras.